Politica de confidentialitate

/Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate 2018-06-18T19:24:00+00:00

Protecția datelor tale personale este foarte importantă pentru noi, sens în care am adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale. Te asigurăm că am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de către angajații și colabora-torii noștri. Trebuie să reții că cu cat furnizezi mai puține informații, cu atât ai mai mult controlul asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, dacă dorești să navighezi anonim și nu dorești ca și comportamentul tău să fie testat independent de noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efec-tuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga, de exemplu, în modul “incognito” cu Google Chrome sau în modul “privat” cu Firefox.

Te informăm că prin acceptarea politicii de confidențialitate, ești de acord cu colectarea, prelu-crarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către SC RESTAURANT BON APETIT SRL., denumită în cele ce urmează Bon Appetit Campina, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: SC RESTAURANT BON APETIT SRL
Adresa societății: CAMPINA, STR MIHAIL KOGALNICEANU, NR. 10, judetul PRAHOVA
Telefon: (0737) 367 703
E-mail: contact@bonappetitcampina.ro

Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor cu caracter personal la : gdpr@bonappetitcampina.ro

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care, ai dreptul să refuzi colectarea, prelu-crarea sau utilizarea datelor dvs. personale de către Bon Appetit Campina în conformitate cu legea privind protecția datelor, o dată ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar doar să trimiți un e-mail de refuz, la adresa mai sus menționată. Acest lucru va conduce automat la încetarea comunicărilor din partea noastră.

! Trebuie să reții faptul că, prin refuzul tău., este posibil ca utilizarea site-ului web să nu mai fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile tale:
Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit.

Legea, îti conferă următoarele drepturi:
• Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
• Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat;
• Dreptul de ștergere “dreptul de a fi uitat” – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu ca-racter personal;
• Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
• Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
• Dreptul la opoziție – Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
• Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva Bon Appetit Campina la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru Bon Appetit Campina este:
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a îți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu ezitați să ne contactezi în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Ce date colectăm, când, de ce și cum colectăm datele tale?
Bon Appetit Campina colectează, procesează, stochează și dezvăluie diferite date cu caracter personal pentru a îți putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele tale altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, data nașterii, datele despre locație și adresa de e-mail.

Pentru a fi transparenți și a te face să înțelegi într-un mod clar și ușor cum funcționează și cum se aplică aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.

Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că in-formațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:
1. vizitați site-ul Bon Appetit Campina.ro

În momentul în care accesezi site-ul nostru, dar fără să fii autentificat, adică nu comanzi un nou box, Bon Appetit Campina colectează următoarele date cu caracter personal:
Informații despre dispozitiv:
ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune:
Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Aceste informații sunt colectate pentru a afișa site-ul web vizitat. Pentru a ne asigura că respectăm principiul de minimizare a datelor cu caracter personal, Bon Appetit Campina se limitează în a colecta doar datele care sunt absolut necesare.

2. vizitați site-ul Bon Appetit Campina.ro, vă înregistrați și comandați
Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite.
Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, după înregistrare vei primi din partea noastră un e-mail de confirmare, precum și informări și chestionare ulterioare. Bon Appetit Campina va colecta toate datele necesare procesării comenzilor, câmpuri ce sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile tale. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizezi aceste date cu caracter personal, în mod voluntar ne vei ajuta să ne îmbunătățim serviciile.

Date de acces:
Utilizator, ID-Utilizator, Parolă

Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare):
Numele, prenumele, societatea (opțional), adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail.

Informații despre dispozitiv:
ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.

Date de comunicare:
Comentariile, evaluările sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail).

Date de conexiune:
Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Informații despre comenzi:
Istoricul comenzilor.

Alte informații:
Datele pe care le primim în mod voluntar în timp ce utilizezi site-ul sau alte activități conexe, dar și din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme – Facebook, Instagram, youtube).

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum te-am informat, colectăm datele tale. personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Relația cu departamentul de clienți: Atunci când contactezi Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizezi. De exemplu, motivul pentru care ne-ai contactat, care comanda nu v-a mulțumit sau dacă la livrare ai sesizat neconcordanțe sau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele per-sonale pot varia.
Bon Appetit Campina își dorește să fii un client mulțumit și astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sau prin intermediul convorborii telefonice, sunt stocate și înregistrate pe server-ul nostru intern.

Categorii de date cu caracter personal:
Date despre cont, date de acces, date de comunicare, alte informații.

Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs. și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului). Bon Appetit Campina este interesată în a îți oferi cea mai bună experiență (interes legitim).

Relația privind procesul de primire livrare comandă:
O dată ce comanda este confirmată, aceasta este pregatită și în programul stabilit va fi livrată de către livratorii Bon Appetit Campina, care sunt propri angajați și care au acces la datele tale cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:
Detalii privind comanda, nume și prenume, adresa de livrare și număr de telefon.

Bază legală:
Pentru a îți trimite comanda avem nevoie de datele tale cu carater personal (îndeplinirea contractului).

Pază și protecție cibernetică

Bon Appetit Campina și-a propus să iți ofere cele mai bune servicii. Nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca tine. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ai primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția ta.

Categorii de date cu caracter personal:
Date de conectare
Accesați datele

Bază legală:
Suntem obligați din punct de vedere legal să îți protejăm datele în mod corespunzător (respec-tarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele tale cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct. Folosim datele tale personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile tale să nu prevaleze.

Interes legitim în scop:

de publicitate: așa cum a procedat și în trecut, Bon Appetit Campina va continua să îți trimită e-mailuri pentru a îți oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nos-tru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

marketing prin e-mail: Bon Appetit Campina va selecta informările în scop de marketing, astfel că la tine vor ajunge doar acele informări care se potrivesc cu preferințele tale. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

date de măsurare: Pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne optimiza reclamele, vom co-lecta diferite date de măsurare.

Cesiune și achiziție, fuziune și achiziție, schimbare asociați: Te informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părtilor sociate, Bon Appetit Campina va dezvălui informațiile tale cu caracter personal socității respective. Bon Appetit Campina, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea, va respecte reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Alte informații: datele pe care le furnizezi în mod voluntar atunci când utilizezi site-ul nostru web, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme), vor fi colectate și prelucrate împreună cu datele solicitate de noi.

Când ștergem datele tale?

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

Bon Appetit Campina va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului. Dacă contul tău va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, Bon Appetit Campina va șterge și contul. Înainte de aceasta, vei primi o notificare separată de la adresa no-astră, pe adresa de e-mail înregistrată în contul tău de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele tale?

Bon Appetit Campina nu furnizează datele tale unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a ac-tivității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict moni-torizat la unele dintre datele noastre. Înainte de a transmite datele personale către aceste societăți partenere pentru a le procesa în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal și că pot demonstreze nivelul de protecție al datelor cu dovezi corespunzătoare.

Informații despre cookie-urile prezente pe site Bon Appetit Campina.ro
Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim
Pentru a face vizita atractivă pe site-ul nostru și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folo-sim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dis-pozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dis-pozitivul tău rămân alte cookie-uri care ne permit nouă sau colaboratorului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Poți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și poți decide în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului nostru.

Ce categorii de module cookie există?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul, pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navighezi pe paginile site-ului. Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care te aflii) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu îți pot urmări mișcările pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performanță colectează informații despre utilizarea unui site/aplicație – de ex-emplu, paginile pe care un vizitator le vizitează cel mai des și dacă primește mesaje de eroare de pe o pagină. Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utiliza-torului. Informațiile colectate sunt agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site/aplicație și, prin urmare, pentru experiența utilizatorului. Cookie-uri în scopuri de marketing sunt utilizate pentru a redirecționa reclame relevante pentru utilizator și adaptate la interesele sale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita frecvența unui anunț și a măsura eficacitatea campaniilor publicitare. Acestea înregistrează dacă ați vizitat un site/aplicație sau nu. Aceste informații pot fi distribuite unor terțe părți (de exemplu, agenți de publicitate). Îmbunătățirea cookie-urilor de direcționare și de publicitate sunt adesea legate de funcționalitățile site-urilor terțe.

Refuzarea utilizării cookie-urilor
Dacă nu doriți ca Bon Appetit Campina să colecteze și să analizeze informații despre vizita ta, poți să faci acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă dorești să refuzi, te rugăm să ne con-tactezi conform informațiile de contact menționate mai sus.

Pentru implementarea tehnică a acestei contradicții, în browserul tău va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a iți cartografia opoziția. Din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergi cookie-urile sau utilizezi un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunți din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la terțe părți
Google AdWords
Ca și client AdWords, folosim urmărirea conversiilor Google. Acesta este un serviciu de analiză furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; “Google”). Dacă accesezi site-ul nostru prin intermediul unui anunț Google, Google Adwords va seta un cookie pe dispozitiv (“cookie de conversie” – cookie de performanță). Acest cookie va expira după 30 de zile. Nu este pentru identificarea personală. Dacă cookie-ul nu a expirat atunci când vizitezi anumite pagini, noi și Google putem recunoaște că cineva a dat clic pe anunț și a fost redirecționat către site-ul nostru. Fiecare agent de publicitate primește un cookie diferit. Prin urmare, modulele cookie nu pot fi urmărite pe site-urile web ale agenților de publicitate. Informațiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clienții AdWords care au optat pentru urmărirea conversiilor. Agenții de publici-tate vor vedea numărul total de utilizatori care au făcut clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină de etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, ele nu primesc nicio in-formație care ar putea identifica personal utilizatorii. Dacă nu dorești să participați la procesul de urmărire, poți, de asemenea, renunța la setarea unui modul cookie – de exemplu, prin setarea browserului tău, care în general dezactivează cookie-urile automate. De asemenea, poți dezac-tiva modulele cookie pentru urmărirea conversiilor, setând browserul tău să blocheze modulele cookie din domeniul “googleadservices.com”.

Dreptul de modificare
Bon Appetit Campina își rezervă dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.